GC biedt innovatieve toekomstgerichte oplossingen voor complexe vraagstukken wereldwijd. Uiteenlopend van nieuwe vormen van stads- en gebiedsontwikkeling en gebouwen, agro food, gezondheid, energie, kennismanagement, civiel technische vraagstukken en strategisch management binnen organisaties. Steeds zijn we daarin op zoek naar vernieuwende invalshoeken en ontwikkelen we concepten die gebaseerd zijn op duurzame verdienmodellen. We staan bekend om onze snelheid, flexibiliteit en creativiteit. We spelen vaak de rol van frontrunner, we onderzoeken nieuwe grenzen en markten voor onze klanten.

Onze diensten bestaan uit analyse, haalbaarheidsstudies, vernieuwende businessmodellen, strategische planning, concept- en programmaontwerp en projectmanagement. Wij zoeken daarbij de verbinding met partners en experts om projecten met een breed draagvlak te ontwikkelen.

Bovendien initiëren we regelmatig zelf projecten, en zorgen we ervoor volop betrokken te blijven door risicodragend in de ontwikkeling en uitvoering van een project te stappen. In het buitenland werken we vaak op basis van DBFMO overeenkomsten (Design Build Finance Maintain Operate).

De basis van ons bedrijf is een gedreven, zichzelf sturend team van techneuten, ontwerpers, architecten, strategen, business developers en managers.

GC durft met een frisse blik naar de wereld te kijken!