Waste to Wealth update India

Waste to Wealth.jpg

Een vliegende start van 2019 voor onze Waste to Wealth-projecten in India. Nijhuis Industries en GC hebben belangrijke stappen gezet om de Hindon River te kunnen laten reinigen. Tijdens ons recente bezoek aan de Hindon regio hadden we de complexe uitdaging om land te vinden dat groot genoeg is voor de Waste to Wealth-faciliteiten. De complexiteit van dit probleem houdt verband met het feit dat het toch al dichtbevolkte Hindon-gebied in een ongelooflijk tempo blijft groeien en verstedelijken. Maar het is ons gelukt!

We krijgen de volledige hulp en steun van lokale Indiase regeringen in Ghaziabad en Muzaffarnagar, evenals van de Nederlandse Ambassade.
Dit is wederom een belangrijke stap in het proces. Het stelt ons in staat om snel vooruitgang te boeken bij het opzetten van de eerste rendabele Waste to Wealth-projecten.