Prachtig Vietnam

Deze week zijn 2 collega's een paar dagen in het mooie Vietnam geweest! Drie weken geleden was de Vietnamese delegatie van Natec bij ons op bezoek in Nederland. Deze week doen we het vervolg in Vietnam! Innoverende gesprekken gevoerd over oplossingen voor het wassen van zee zand, de mest problematiek (vergisters) en hoe een duurzame rijst productie op te zetten. Tevens gaan we ondersteunen bij het opzetten van een bijeenkomst tussen Vietnamese en Nederlandse bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de samenwerking te bevorderen.

Weer een onvergetelijke business trip! Vietnam is een prachtig land met een snel groeiende economie, een nog ongerepte natuur en natuurlijk niet te vergeten de prachtige stad Hanoi een mix tussen Parijs en Havanne.

Samen met IHC, Nijhuis Industries, Solveigh en NWP. Speciale dank aan de Vietnamese ambassade in Nederland.