Waste to wealth

GC en Nijhuis Industries zijn uitgenodigd om volgende week ons Ganges Basin Concept te presenteren aan een speciale delegatie uit India en Nederland. De presentatie zal plaatsvinden in New Delhi en maakt deel uit van de handelsmissie van premier Mark Rutte.

We richten ons op twee grote projecten. Vuilnisbelten worden opgeruimd, afvalinzameling in steden verbeterd en afvalwater wordt gereinigd. De afvalstromen zetten we om naar waarde: schoon water, schone lucht, schone steden. We creëren gezonde leefomgevingen. Met de verkoop van producten zoals elektriciteit en compost maken we de projecten betaalbaar. We werken op basis van DBFMO (Design Build Finance Maintain Operate) samen met Indiase en Nederlandse bedrijven en overheden.

We zullen de komende decennia in India nieuwe kansen en banen creëren voor de betrokken gemeenschappen.

Rutte.jpg