Schone en gezonde toekomst in het Ganges gebied begint op de scholen!

2018-04-16-PHOTO-00001506.jpg

Tijdens een intensieve reis diep in het stroomgebied van de Ganges, ging de eerste pilot van ons Ganges project van start. Dit moment werd gevierd in aanwezigheid van onze Nederlandse overheid, mevrouw Ellen van Langert van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en met de heer Arthur van Leeuwen van "de Werkplaats", een ondersteunend platform voor het versnellen van de overdracht van Nederlandse kennis en technologie, geïnitieerd door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.
 
We opende de eerste waterzuiveringsfaciliteit tijdens een ceremonie georganiseerd door de Chairman van de stad. Daarna bezochten we een school en dat is de plek waar een schone en gezonde toekomst voor India daadwerkelijk begint. Stap voor stap werken we aan een succesvolle aanpak voor het schoonmaken van de Ganges.