Bezoek ambassade The Special Treat Project Ghana

Afgelopen maand heeft een delegatie van de Nederlandse Ambassade life kennis gemaakt met ons Waste to Value project ‘The Special Treat Project” in Accra Ghana. De delegatie van de Nederlandse ambassade, onder leiding van de plaatsvervangende Ambassadeur en hoofd ontwikkelingssamenwerking, was aanwezig bij de presentatie en vergezelde ons tijdens het veldbezoek. Bovendien waren de burgemeester en zijn medewerkers van de Nsawam Adoagyiri Municipal Assemby aanwezig tijdens de bezoeken aan de projectlocaties. Er is een bezoek gebracht aan de sanitaire blokken in de Nsawam-gevangenis, openbare sanitaire voorzieningen op de Nsawam-markt en de afvalbehandelings locatie. Het was bijzonder om de voortgang van het project met deze groep te mogen delen.