Stichting Red een Kind

De afgelopen tijd heeft onze collega Robin Jaspers namens GC Foundation met veel plezier gewerkt aan een serie infographics voor het 50 jarige bestaan van Stichting Red een Kind. Een ontwikkelingsorganisatie die zich richt op het verbeteren van het welzijn van kinderen in kwetsbare gemeenschappen. Om dat te bereiken richt de stichting zich niet alleen op het kind zelf, maar op gezinnen en het hele dorp. Die aanpak is erop gericht dat een dorp na 7 tot 10 jaar structureel zoveel is verbeterd dat het dorp zelfstandig verder kan bouwen aan een kansrijke toekomst voor hun kinderen.

De Stichting heeft haar dorpsprogramma’s uitgebreid geëvalueerd en de belangrijkste resultaten hebben ze vastgelegd in infographics. Bekijk ze hier.

Schermafbeelding 2018-09-03 om 12.50.59.png